perjantai 6. kesäkuuta 2014

Unelmien kohde

Niin ne haaveet toteutuvat! Olen halunnut nähdä Mustilan arboretumin ainakin 15-vuotiaasta asti, ja nyt, hiukan kypsemmässä iässä toiveeni toteutui! Joskus käy niin, että kun oikein jotain odottaa ei se juttu sitten olekaan niin kummallinen. Nyt ei käynyt niin, päinvastoin! Paikka oli tällaiselle metsäläiselle oikea paratiisi, ja kun ekat alppiruusut ilmestyivät täydessä kukassa mutkan takaa esiin, taisin kiljaista vähän...Tallustimme puistometsää ristiin rastiin eikä kumpikaan meistä oikein keksinyt miten tätä ihmettä kenellekään kuvailisi. Menkää käymään niin näette itse! Ette pety! :)
Päästiin kahden päivän reissuun (kiitos mummi!) ja arboretumin jälkeen ajeltiin Porvooseen. Vanhat kaupungit eivät petä koskaan, kulkisin tuollaisia kujia päiväkausia.Porvoosta pääkaupungin huminaan ja sieltä uusin voimin kotiin rikkaruohotaivaaseen! ;)


6 kommenttia:

 1. Tuonne minäkin olen aina halunnut! Joskus ostin eräiltä puutarhamessuilta heiltä hevoskastanjan siemenen, sen lähemmäksi en ole vielä päässyt... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jatka haaveilua! :) Hyvvää kannattaa varrota! ;)

   Poista
 2. Eikös olekin varsinainen maanpäällinen paratiisi tuo Mustila! Kävin siellä ensimmäisen kerran viime vuonna loppukesästä ja vaikutuin todella kovin, vaikkei mikään edes kukkinut enää. Kasvit vain olivat niin huimia<3 Mitäs pidät Loviisasta ja vanhojen talojen/puutarhojen avaamisesta? Oletko käynyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli! Ihmeellinen paikka, sitten alkoi jo lopuksi pää turtua ja katselin sitä atsalearinnettä vaan sillä mielellä että jopas on väriä maailmassa. :D En ole käynyt Loviisassa ikinä, sinneKIN haluan! Täältä on neljän tunnin ajomatka, se vähän rajoittaa harrastusta. ;)

   Poista
 3. Mustilassa onkin juuri nyt varmaan paljon upeaa katseltavaa kun alppiruusut ja atsaleat kukkivat.
  Porvoo on ihana kesäkaupunki, jossa todella viihtyy.

  VastaaPoista
 4. Mustilasta minäkin haaveilen...

  VastaaPoista