maanantai 22. syyskuuta 2014

Syyskuun kuva

Kiitos ihanan Karoliinan, sain haasteen, johon päätin tarttua! Olen näissä yleensä todella huono, mutta tämän idea on hieno. Kuukauden kuva kertoo ajasta. Ruotsalaiset puutarhabloggarit ovat tämän alulle laittaneet joten aloitellaan täällä samaa trendiä. :) Pidän ajatuksesta tiivistää kuukausi yhteen ruutuun. Kuvatulvan sijaan yksi otos.


Kehäkukkia 

Iloa vuodesta toiseen kunhan antaa tämän vaiheen käydä sotkuiseen loppuunsa. Siemenet putovat ja itävät ensi keväänä uudestaan. Puutarha alkaa vetää vilttiä niskaan talven lähestyessä.

Pelin henkeen kuuluu haastaa joku oma blogisuosiki mukaan. Maria Kanelia ja Kardemummaa-blogista, otatko haasteen vastaan? :)4 kommenttia:

 1. No ilman muuta otan, kiitos! Hauska haaste:) Ja ihan tervetullutta vaihtelua tällainen yhden kuvan tiivistys, kun vetäisin juuri megapitkän postauksen:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! :) Tähänhän on oikein täsmälliset säännötkin, kurkkaa täältä: http://karolinanpuutarha.blogspot.fi/2014/09/manadens-tradgardsbild-haaste-kuukauden.html
   Tajusin itse olevani noin viikon aikaisessa (koska luin säännöt vasta postauksen jälkeen, hehhe), mutta väliäkös hällä. :)

   Poista
 2. Kiva kuva ja vielä saa muutaman kehäkukan maljakkoon. :) Kuuluu ehdottomasti lemppareihini. Ja oon anatanut niiden siementää sekä kasvimaalle että tohon uudelle tänä kesänä perustamalleni " niitylle ".

  VastaaPoista
 3. Upea kuva ja hyvä ajatus tiivistää kuukausi yhteen kuvaan! Kiitos kun otit haasteen vastaan ja kiva kun se elää nyt uutta elämäänsä kuukaudesta toiseen.

  VastaaPoista