perjantai 16. toukokuuta 2014

Unelmien vadelmatuet

Toivoin äitienpäivälahjaksi uusia tukia vadelmille. Edelliset olivat minun ja esikoisen yhteistyön tulos, jotka vaapottivat itään ja länteen ja vatut rehottivat iloisesti siinä välimaastossa.

Nyt on hienot ja tukevat!


Tolpat on 2x4 " kestopuuta, maassa on metalliset tolppajalat ikää pidentämässä.

Sanokaapas muuten viisaammat koska leikkaan noita vattuja lyhyemmäksi? Ennen juhannusta? Jos Maurin Makeita ei typistä, niin ne kasvavat kuin hullut pituutta, olen kantapään kautta oppinut.
Karhunvatutkin laitettiin kuriin kunnon karsinalla. Meinasin ottaa kuvat vasta, kun olen siivonnut tuosta seinältä narut ja vanhat kehikot pois, mutta kummasti ne vain siellä roikkuvat...Pitää myös perata tuolta juurilta rikkaruohot ja laittaa olkea katteeksi. Karhunvadelmat ovat talvehtineet mukavasti täällä aitan eteläseinällä kolmen-neljän vuoden ajan.Rentoa, lämpöistä viikonloppua! Täällä touhutaan pihassa ja vetäistään kesän eka puolimaraton! ;) 

6 kommenttia:

 1. Kyllä nyt vadelmien kelpaa:)
  Reipasta viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja vadelman kerääjien! :D Viime kesänä tuolla riviväleissä sai ryömiä, kun langat pettivät ja Maurit vyöryivät kohti vapautta!

   Poista
 2. Hienot tuet, tuostahan voisi ottaa vaikka mallia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu, jos on apua! :) Tukien täytyy olla melkoisen vankat, ne omatekoiset vempulat eivät kestäneet kunnolla kasvukauttakaan...

   Poista
 3. Vadelmatukia täälläkin mietitään, minkälaiset laittais.
  Tais tulla melkein helleilmat puoliskamaratonille.

  VastaaPoista