keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Iltafiiliksiä

Iltalenkiltä tullessa tajusin, että nuo takapihan linnunpöntöt näkyvät hauskasti pihaan tullessa. Kamera esiin! Kuten aina pihassa kulkiessa, vähintään yksi kissa kulkee kaverina. Ensio kerjää rakkautta, huomiota ja etenkin ruokaa. Vaikka päivässä voi pihassa olla useammankin pulskan vesimyyrän peijaiset, on illalla taas huutava raksunälkä.

Vaikka jo julistin rauhankaipuutani, ymmärsin eilen rikkaruohoja repiessäni taas tämän puutarhan fyysisen puolen rauhoittavuuden. Kun raskaan päivän jälkeen tarttuu härkää sarvista ja laittaa pihassa tuulemaan, pää tyhjenee ja lopulta nauttii työn erittäin konkreettisista lopputuloksista! Vetää hiukan kiireeksi perennamaiden kanssa, voikukat puskevat kukkaa ja ennen kuin ne pirulaiset pöllyttävät siemenet ympäriinsä aion saada kaiken kitkettyä. Toisaalta työ on erittäin helppoa - niitä pienen eläimen korkuisia rikkaruohoja ei todellakaan tarvitse etsiskellä! :D

 Pientaloalue 

Yksi monista...Voi tätä vihreyttä! 

2 kommenttia:

  1. Ihana vihreys totta tosiaan! Kun nurmikon reunoilta saksii pidemmät korret, kitkee rikat perennojen joukosta ja suhauttaa nurmikon leikkurilla lyhyeksi, näkee kättensä jäljen. Kongreettiista ja rauhoittavaa. Elokuun lopulla ei kyllä enää tunnu samalta!

    VastaaPoista
  2. Tämä vaaleanvihreä väri on niin kaunis, nyt vois aikaa vähän jarrutella...
    Munkin vapaapäivän suunnitelmiin kuuluvat juurikin ne venähtäneet voikukat kukkapenkeissä;)

    VastaaPoista