maanantai 30. kesäkuuta 2014

Paratiisissa!

Eilisen Avoimet Puutarhat-kierros ei toteutunut ihan niin kuin ajateltiin, sillä keskimmäinen lapsi tuli kipeäksi. Vaihdoin miestä lennossa ja matkaseuraksi lähti esikoinen, joka on pienestä pojasta asti tykännyt kovasti kasveista ja puutarhatouhuista. (Pienihän hän on 10-vuotiaana iältään vieläkin, mutta kasvaa pituudessa kohta äidistä ohi...)

Olin etukäteen ajatellut, että Kemiönsaaressa sijaitseva Westers olisi minun paikkani. Nappiin meni ja odotukset ylittyivät reilusti! Mikä keittiötarha! Mitä ideoita! Kuljin kamerani kanssa kuin hullu japanilainen turisti ja poika totesi, ettei onneksi ole luokkakaverit näkemässä! :D :D


  


Omenalimsan, ostosten, vanhoissa rakennuksissa olevien taidenäyttelyiden ja reilun sadan kuvan jälkeen jatkoimme matkaa seuraavaan kohteeseen. Muurlan Koivula ja Peltolan siirtolapuutarhat tulevat omana postauksena myöhemmin. :)

Jos sydämessäsi läikähtää, kun ajattelet englantia, hyötykasveja, yrttejä, punaisia vanhoja tiilikiviä, cottage garden-tyyliä ja potagereita, on tämä sinunkin paikkasi! ;) 
Aion palata Marttojen kanssa elokuussa, kun hyötykasvitarha kukoistaa.


10 kommenttia:

 1. Olipa ihanaa nähdä taas tuota upeaa puutarhaa<3 En huomannutkaan omilla vierailuilla, että tuo punalehtiruusu kasvoi myös tuossa aitan seinustalla! Upea pensas, tahtoo sellaisen myös omalle pihalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsopas, niinpä onkin! :D En tajunnut paikanpäällä minäkään...Minäkin tykkään tuosta ruususta, katselen täällä kotikulmilla ajellessa erään pihan vastaavaa. Pitänee etsiä paikka puskalle! ;)

   Poista
 2. Ihana katsella kuvista tuota kaikkea kauneutta.
  Minä suunnittelin lähteväni katselemaan puutarhoja, mutta tulinkin kipeäksi ja meni koko päivä lepäillessä. Onneksi on blogit joista voi ihailla kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi! Onneksi tällainen tapahtuma on vakiintunut Suomeen. Voit nyt panostaa kaiken ensi kesään. ;) Paranemisia! :)

   Poista
 3. Todella ihana puutarha ja kauniit kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oli onneksi vain pientä suhjusadetta, uskalsi pitää kameraa esillä.

   Poista
 4. Käväisin Westersissä tänään, edellisestä visiitistä on useampi vuosi: kovin paljon ei ollut puutarha muuttanut muotoaan, mutta aina tuolla on kiva vierailla. Tänään oli niin kova tuuli, että lähikuvauksesta ei tullut oikein yhtikäs mitään. Laitan varmaan tässä joku päivä kuvakavalkadia Kemiöstä, tule fiilistelemään, kun kerkeät :)

  VastaaPoista