torstai 31. heinäkuuta 2014

Kohti korkeuksia!

Kirjoittelin toukokuussa unelmoinnin tärkeydestä. Nyt oli tullut kommenttilootaan hauska pyyntö nähdä portti nykyisessä asussaan. Harmillisesti ne sormustinkukat alkavat olla jo kukintansa ehtoopuolella, mutta lumikärhö kiipeää vimmatusti kaverinaan köynnösruusu, nätkelmä ja muutama jalokärhö. Juuri niin kuin noiden alkuperäisen jutun rikkaruohojen kimpussa haaveksinkin. Kamalaa muuten miten kaljulta näyttää toukokuinen (kuva alempana) puutarha! Äkkiä senkin unohtaa!

Kiitos lenturalle kivasta kommentista. :) On hyvä muistella haaveitaan ja tarkastella miten paljon kasvukaudella tapahtuukaan!

Toukokuussa:


Eilen: Mitenkäs teillä siellä omissa pihoissa? Onko pihaan liittyvät unelmat edenneet tai toteutuneet tänä kesänä? Ilahduttakaa kommenteilla, minä voisin puolestani muistaa muutamaa unelmoijaa pienellä yllätyksellä... ;)

3 kommenttia:

  1. Kyllä on toteutuneet! Kasvihuone saatiin laitettua vuosien unelmoinnin tuloksena ja koko takapiha koki sen myötä kunnon kasvojenpesun. Vielä parempaa tietty nyt, kun satoakin saadaan. :) Hirveän vähän saa blogattua ja vastaisuudessa varmaan vielä vähemmän, kun tämä mahassa asusteleva baby suostuisi nyt kotiutumaan. No, mikäs täs on valmiissa maailmassa. :)

    VastaaPoista
  2. Ihana että huomioit kommenttini. Näyttää aivan mahtavalta. Totta, miten paljon yhdessä kesässä voikaan tapahtua. Oma piha ei näytä enää raksalta. Projekti kerrallaan edetään. Ensimmäiset tomaatit kasvihuoneessa. Kohta päästään maistamaan. :)

    VastaaPoista
  3. Metsäpuutarhaa olen saanut mukavasti eteenpäin, kasvihuonekin valmistunee tänä kesänä... Sen ympärille olen jo suunnitellut kukkapenkkiä, mutta täytyy saada seinät ensin paikoilleen, ettei kasvit tallaannut pystyttäjien tossujen alla;)

    VastaaPoista