keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Taimiostoksille!

Vapun iloksi sain Taimimoisiolta kivan nettitarjouksen! Taimimoision puutarhamyymälä on porilainen perheyritys ja upea puutarhamatkailukohde. Minulle tulee aina sellainen fiilis, että olen saapunut jonnekin ihan eri maahan, rehevä puutarha on niin upea ja lajeja ja lajikkeita on hengästyttävä määrä! :) Taimimoisio on Kanatarhan toinen yhteistyökumppani (voi, miten juhlavalta tuo kuulostaa! ) Kotipuutarhan lisäksi, molempien tuotteita voin ilolla suositella! Vinkkinä chiliharrastajille, kurkkikaapa nettisivut! Käsittääkseni noita lajikkeita alkaa olla jo melkoinen määrä!

Kuvat: Taimimoisio

Taimimoision Marja ja Pekka tarjoavat Kanatarhan lukijoille edun nettiostoksiin. Toukokuun puoliväliin asti saa ihania kaupantekijäisiä yli 50 euron tilauksiin:


Yli 50 euron nettipuotitilauksiin saa kaupanpäälliäisinä 3 kpl Drottninholm Ingrid-pelargonian ja 3 kpl Electric Lights-verenpisaran pikkutainta. Tilauksen lisätietoja osuuteen maininta "kanatarha". Kampanja voimassa 30.4.-15.5.2014. Nettipuotiin pääset tästä: Taimimoision verkkokauppa.

Itse olen hankkinut taimia paikan päältä viiden vuoden ajan että nettiostoksina parina keväänä, ja laatu on ollut molemmissa erinomainen. :)

HaUsKAa VaPpUA! :D

2 kommenttia:

  1. Kanatarhalaiset bongattu tuoreesta Kotipuutarha-lehdestä! Kiva juttu puutarhastanne!

    VastaaPoista