perjantai 2. elokuuta 2013

...valmiina...

Järjestelyjä suoritettu, voikukat edelleen rauhassa valitsemilla paikoillaan. :)

Viime vuonna en tajunnut valmistautua muun kuin pihan nyppimisen osalta ollenkaan. Tällä kertaa panostan oheistoimintaan (joka tähtää varsinkin itseni ruokkimiseen tasaisesti pitkin päivää) kunnolla. Martat avaavat pihaan päiväksi Kesäkahvilan, esikoinen hoitaa kaverinsa kanssa taimimyyntiä johon ruukutin yrttejä ja perennan siementaimia ja nostan sunnuntaiaamuna kunnon kasan valkosipulia myytäväksi myös. Äitini tulee illemmalla tekemään lapsille ruokaa. Ponitytöt palkattiin vahtimaan lapsia. Laitan myös lappuja yleisimmin kysyttyihin kasveihin. Vieraskirja on hankittu, ja kamera pitäisi muistaa ottaa johonkin sopivalle paikalle, että voisin kuvata vähän. 
Tuntuu näin jälkeen päin hiukan hullulta, mutta viime kesänä en syönyt seitsemään tuntiin mitään, lapset painelivat koko päivän kuin siat vatukossa ja mies kertoi loppuajasta jo rutiinilla mikä hieno pensas maata pitkin kasvaa. (Lamohietakirsikka) Mitään hajua vieraiden määrästä ei ollut kun se kirja puuttui ja illalla kaiken päätyttyä oli ihan laskuhumalainen olo. Nyt pidän vireen yllä makkaralla ja mustikkapiirakalla! ;)


4 kommenttia:

 1. Hei, huippua kuulla valmistautumisestasi =)
  Mulla eka kerta enkä oikeen tiedä mitä kaikkea pitäisi hoksata. Kukat kukkivat ja elävät omaa eloansa. Täällä on satanut ja nyt tuli lämmintä. Toivottavasti kärhöt ym lopultakin avaisivat kukkansa =)

  Olen myös kirjoittanut lappusia joita ajattelin sunnuntai aamuna ripustella kasveihin =)

  VastaaPoista
 2. Ok, pitää siis myös varata energiapatukoita päivää varten =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, varaa vaan reilusti ruokakätköjä ympäri pihaa! ;) Mukavaa huomista päivää! :)

   Poista
 3. Hyvällä mallilla valmistelut! ;)

  VastaaPoista