torstai 1. elokuuta 2013

Paikoillanne...

Kolme päivää Avoimet Puutarhat-päivään. Mitä olen tehnyt? Katsellut pihaa, aatellut, että ei paha, ja lähtenyt lenkille. 

Hmmm....

Viime yönä unissa vilisi voikukkia. Saattaapi mennä loppuviikko eri fiiliksellä! :D

Välineet on, eikun hommiin

Suurin syy huolettomuuteeni on se, että pari viikkoa sitten nyhdin vimmaisesti nurkat kuntoon toimittajia varten. Toisekseen viime vuoden härdellin tuomalla varmuudella luotan siihen, että piha kelpaa muutaman hajanaisen rikkaruohonkin kanssa. Toki on kunnia-asia saada vieraita puutarhaan, ja se täytyy siihen malliin siistiä, että passaa tapahtumaan osallistua. Mutta hiukan olen oppinut relaamaan, onneksi. :)

Jos joku haluaa varta vasten ajella sunnuntaina kylään, niin pihan yhteystiedot saa sähköpostikyselyllä. :) Ja tietysti löydymme tuolta virallisilta sivuiltakin! Muistakaahan muuten käydä tekemässä reittisuunnitelmat sunnuntaille hyvissä ajoin, sivut ruuhkautuvat viikonloppuna varmasti.

2 kommenttia:

  1. Paiskin hommia tuon tapahtuman parissa koko viime kevään ja alkukesän. Olisi kyllä kiva piipahtaa parissa pihassa, kun niin kovin monen avoimen puutarhurin kanssa juttelin puhelimessa. Mietinkin silloin että miten monta tuttua bloggaria siellä on joukossa. Laitahan kuvia tapahtumasta jos ehdit :

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kamera tosiaan johonkin hollille, ja vieraskirja! :)

      Poista