perjantai 9. elokuuta 2013

Kukkii ja pörriäisii

Joka puolella surisee! Satoja kimalaisia pörrää kukasta kukkaan, suosiossa ovat oreganot, iisopit, anisiisot ja kurkkuyrit. Mesipuutarhan voidaan todeta onnistuneen. :)
Tykkään ihan hulluna tsinnioista. Sekä suoraankylvetyt että esikasvatetut onnistuivat hienosti, viime vuonna ei itäneet ollenkaan. Nyt nautin tästä värien räiskynästä myös kukkakimpuissa.


 Hei pojat! Baari on auki!


 Superherkullinen päivänhattu, lajike (ylläri ylläri) hukassa, mutta Taimimoisiosta keväällä hankittu, sen verran dementiamummon pää pelaa.


 Parhaat jutut ei ole itse suunniteltuja. Unikkoja on kylväytynyt itsekseen käytäville, mii laiks!Katselen aina ihaillen puutarhalehdistä harmonisia vihreä-valkoisia pihoja. Sitten menen tuonne omaan sekopäiseen trekoliini, ja katselen, että kylläpäs vaan virkistää tällainen sekamelska. :D 

Värikästä viikonvaihdetta! 

4 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia! Värikästä olla pitää.

  VastaaPoista
 2. "Sekopäinen trekooli"!! Tämän termin varastan kyllä sulta omaankin käyttööni. Kuvaa tosi hyvin meikäläisenkin puutarhanhoitoa. Ja toi itsekylväytynyt unikkoryhmä tossa käytävällä samoin. Ja kaiken mitä kirjoitit tuossa myöhemmässä postauksessa puutarhan helppohoitoisuudesta allekirjoitan myös. Loppujen lopuksi se on tuo nurmikko (ei tosiaan mikään golfnurmi) joka teettää eniten säännöllistä työtä.

  Ihanat maisemat sulla.

  - Elma -

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Ja ihanaa kuulla, että jollakin muullakin on samanmoinen värihässäkkä! ;)Kaukana harmonisesta, mutta niin mulle sopiva. :)

  VastaaPoista