maanantai 3. syyskuuta 2012

Kaksijalkaiset terroristit!


Syksyn tullen kanat lasketaan vapauteen. Ne pysyvät pihassa, ja kukko paimentaa niitä parhaan taitonsa mukaan. Mutta, kuten joskus jo mainitsinkin, ne ovat persoja herkuille. Ja kanamaailmassa herkkuja ovat etenkin roomansalaatti ja marjat. 
(Miksei minullakin? Itse juoksen suklaan kimppuun, en salaattilootalle...)


Tiput eivät ole enää tipuja, vaan sulkapäällysteisiä pikkukanoja, jotka opettelevat lentämään ja ovat aina nälissään. Lähikuukaudet näyttävät alkaako Gena munia vai kiekua. :D


4 kommenttia:

 1. Ihania kanoja!! Minullakin oli pienenä tädiltä 2 lahjaksi saamaa kanaa, taisin hoivat niitä liikaa, sillä ne lopettivat munimisen vallan kokonaan..Vai oliko syynä, että annoin nimeksi Aku ja Iines..Parempaa munitusta sinne!

  VastaaPoista
 2. Hupaisan näköisiä kun juoksentelevat pitkin pihaa. En ole tullutkaan ajatelleeksi, että kanoille maistuvat mustikat. Omat kanat ois kyllä kivoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä on kyllä tunnelmaa. :D Minä en tajunnut ennen kanaloitsemista, että ne syövät lähes kaiken ja potkivat mennessään maat ympäri. Jos haluaisi ulkoiluttaa vapaasti kesällä, pitäisi aidata hyötymaat. Englannissa on valtavasti kotikanoja - ja sievät aidat ryytimaiden ympärillä. :)

   Poista