maanantai 26. maaliskuuta 2012

Unelmoitsemista!"Unelmoitsetko sinäkin siitä äiti?" kysyi viime kesänä neljävuotias kuopukseni kun kitkimme yhdessä rikkaruohoja. "Niin mistä?" kysyin. "No minun nimipäivästäni!" :D


Unelmia on kaikenlaisia. Puutarhaan liittyviä on monia, osa helposti toteutettavissa ja omin kätösin tehtäviä, toisiin taas tarvitaan a) lupa b) rahaa c) miesvoimaa tai d) ihan näitä kaikkia. Minä unelmoin ulkohuussista, johon ruksimme kaikki kohdat iloisella hymiöllä. (parisuhteen täytyy olla kunnossa, kun molempien mielestä hyyskä on suunnilleen hienointa, mitä pihan perälle voi rakentaa.) Toinen haave on uusi kiveys, joka on oikeastaan miehen haave, mutta joka tosiaan tekee pihalle hyvää ja sen ympärille saa pari kivaa perennapenkkiä. Tässä kohta b tökkii, asia työnalla. (rahaahan saa pankinseinästä, obviously...) ja sitten se kolmas...portti! Haluaisin kahden kukkamaan väliin portin, jossa kiipeilee köynnösruusu, sellaisen englantilaisen, puusta tehdyn. Viime kesänä reissussa näytin kaikki bongaamani portit (ja ou boy, niitä piisasi) ja kuvasin myös. Näillä käsillä puusta ei synny kuin klappia, imartelun ja lahjonnan kautta käy siis tieni puutarhaportin alle fiilistelemään.
Mistäs te siellä omissa pihoissanne unelmoitte? Ja mitkä unelmat ovat jo käyneet toteen?

2 kommenttia:

  1. Olen ekaa kertaa vierailulla blogissasi. Ihana unelma: nimipäivät :D Kiva tyyli sulla kirjoittaa, tulen toistekin!! Tervetuloa vastavierailulle!

    VastaaPoista