maanantai 26. maaliskuuta 2012

Paljastelua.Sain tunnustuksen! Kiitos Sato ja Paisto! :) Nyt seuraa paljastuksia.

1. Miten puutarhainnostus ja puutarhablogin pitäminen syntyivät?

Puutarhainnostus, tai oikeastaan into luontoon ja kasveihin, on minussa ollut ihan pikkumukulasta asti. Aina nokka pusikossa, joku röntti kädessä. Luonnonkasveista kiinnostus laajeni perennoihin ja niistä lasten synnyttyä satoa tuottaviin kasveihin. Nyt myllään iloisesti kaikkien noiden parissa ja viimein uskaltauduin villitykseni kanssa tänne intternettiinkin. Muutaman vuoden tuumailin uskallanko vaiko en, mutta halu saada puutarhakavereita vähän kauempaakin voitti yksityisyyden menettämisen pelon.

2. Mikä on erikoisin, ihmeellisin, harvinaisin, tunnearvoltaan suurin tai kaunein lempikasvisi?

Antakaas puutarhakirja- tai luettelo niin näytän...Toi! Ja tuo! Ja nämä! :D Mutta jos yhren vaan saa sannoo, ni se on pioni. On myös mammani lempikukka.

3. Mikä on puutarhafilosofiasi?

Maalaisena tämmöseen on hiukan vaikia vastata..filosofia? No, keväällä aletaan kaivaa ja istuttaa ja kylvää ja laajentaa, ja sitä jatketaan kunnes lumi tulee ja pelastaa.Pari kuukautta kun kuluu, niin ei kyllästytä enää yhtään ja sama hullutus alkaa alusta. Mutta jos nyt tiivistäisin nätisti. Niin. Hmm. Nautin kauneudesta ja ruumiillisesta työstä ulkoilmassa. Opetan mielelläni lapsilleni puutarhataitoja. Oma sato lautasella kruunaa tämän kaiken.Mulla nämä linkitykset ja muut on vielä hiukan hakusessa...Ei siis seuraa jakoja, mutta toivon, että kaikki innokkaat ja ihanat puutarhabloggarit ottavat haasteen vastaan. Ja haastajani puolestaan löytyy osoitteesta http://satojapaisto.blogspot.com/ . Klik klik kurkkimaan! ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti