torstai 1. toukokuuta 2014

Lehtipisteissä!

Nyt me ollaan lehdessä! :)

Viime kesänä, heinäkuun puolivälissä vietettiin hauska aamupäivä Outin ja Teijan kanssa. Nyt tuon tapaamisen tulos on uusimmassa Kotipuutarhassa 5/2014!

Vuosi sitten jännitti kuvaukset, haastattelu ja lopputulos. Nyt kun jutun on saanut lukea ja tarkistaa etukäteen ja on naama ollut netissä blogin takia, tuntee vain iloa! Juttu on hieno ja kuvat ihanat! Nämä on näitä hauskoja kokemuksia ja kohtaamisia (terveisiä Outille ja Teijalle koko perheeltä! Lapset puhuvat punaperunoistaan vieläkin! ;)), joita ilman bloggaamista tuskin olisi tapahtunut. Samaan hengenvetoon toivotan tervetulleeksi uudet kanatarhan lukijat! Kiva, että käytte täällä! :)


6 kommenttia:

 1. Tuo lehti kun löytyy laatikosta, keitän heti kahvit ja selailen pikaisesti. Tykkään kovasti. Eikä koskaan ole niin kiire että tekisin poikkeusta! Oli kiva lukea juttua teidän perheestä! Ihania kuvia ja kotoisa artikkeli ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minäkin luen tarkkaan varsinkin hyötytarhajutut ja jemmaan kaikki lehdet talteen myöhempiä tarkasteluja varten. :)

   Poista
 2. Kiva juttu oli lehdessä. Löysin blogisi hiljattain ja se pääsi heti seurattavien listalle. Tuo mato-postaus oli ihana =)

  VastaaPoista
 3. Pitääpä mennä huomenissa kipinkapin kirjastoon kurkkaamaan lehti, kivannäköinen juttu :)

  VastaaPoista