perjantai 21. kesäkuuta 2013

Salaattia ja pohdintoja


Salaattia! Nyt sitä taas riittää omalta maalta. Kaikensorttisia lehtiä kasvaa eripuolella puutarhaa, osa on vielä ihan pikkuisia, ja lisää pitäisi kylvääkin. Taitaa vaan kelit lämmitä sen verran, että itämisen kanssa voi olla niin ja näin. Rikkaruohojakin pitäisi taas nyppiä, kuten kuvista näkyy. :) 

 Punajuurenlehtiä mauksi ja väriksi, seuraavassa rivissä venähtänyttä pinaattia.

 Keräsalaattia

 Vihannesportulakkaa

 Roomansalaattia

 Parsasalaattia

Olen pohtinut ja vetkuloinut Avoimen puutarhapäivän järjestämistä. Puutarhaliitosta tuli kaunis kutsuu puutarhabloggareille, johon jo vastasin kieltävästi, mutta voi kun nyt polttelisi avata piha kansalle. Viime kesän kokemus oli hieno vaikkakin uuvuttava. Jos nyt en lähde mukaan, niin harmittaa. Jos lähden mukaan, niin edeltävällä viikolla vasta harmittaakin. Voi pöh. Fundeeraan vielä pari tuntia, aikaa ilmoittautumiseen on annettu juhannukseen asti. Eli tänään vielä ehtinee? Mites muut? Aukenevatko pihaportit kansalle sunnuntaina 4.8.2013?

3 kommenttia:

 1. Minäkin sitä mietin, mutta tulin siihen tulokseen että ehkä ensi vuonna. Jos tänä vuonna kävisi tutustun muiden pihoihin:)
  Ihanaa juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa ajattelin ensin, mutta kun se on ensi kesänä jo kesäkuun puolivälissä. Täällä on silloin hyötymaat ihan aneemiset vielä...Mietin vielä huomiseen, eikai niitä ilmoittautumisia kukaan päivänpäälle katso. ;)
   Ihanaista juhannusta sinnekin!

   Poista
 2. Meillä on piha osin myllätty viemäriliitoksen, uuden terassipohjan ja puutarhahuoneen takia, joten oli hyvä syy kieltäytyä avoimien ovien osalta.

  VastaaPoista