lauantai 1. kesäkuuta 2013

Nokat jäätelössä

Ihan ensialkuun totean viisaasti, että jos ei oikeasti ymmärrä tietokoneista mitään, niin ei kannata suorittaa kätevästi itse sellaista huoltoajoa. Saattaa vaikka hävittää kaikki ohjelmat koneeltaan. 

No, se oli sellainen episodi, kätevä ja nopea tee-se-ite-kaikki-äkkii ihminenkin otti opikseen, ainakin hetkeksi. Tänään aloitetaan sen sijaan koululaisten kesäloma! 
Jätskiä syötiin, kuka enemmän (*RÖYH*), kuka vähemmän. Ja kanalle loput!
Edessä on miniloma Lontoossa! Olen ihan sekaisin ilosta, reissu tekee terää! Minulle on myönnetty vapaus suunnitella yksi puutarhakohde, joten kertokaapa kokeneemmat Lontoossa käyneet hyvät vinkit! :)


3 kommenttia:

  1. Lontoossa en ole käynyt, mutta kadehdin noita sun kanoja. Olen yrittänyt omallekin pihalle niitä saada, mutta tais jäädä taas haaveeksi. Kanoja kyllä siis saisi, mutta kun ei ole itsellä talvisuojaa niille.En ala älyttömän kalliita kanoja parin kuukauden pidon jälkeen lopettamaankaan! Kun ei ole kanoja ns vuokralle, hevosia kyllä olis tarjolla...:(

    VastaaPoista
  2. No voi harmitus kun et ole kanoja saanut. Oletko miettinyt ihan tuotantokanaloiden kanoja, ne eivät maksa paljon mitään, munivat hyvin ja voi syksyllä sitten syödä. Meidän ekat kanat, joista 2 on vielä elossa, oli ruskeita tuotantokanoja (yläkuvassa Ruusu ja Omppu) ja hyvät kanat silloin hankin. Nyt niillä on ikää melkein 5-vuotta, munivat yhä harvakseltaan ja luonteeltaan ovat aivan mahtavia. Valkoisista tuotantokanoista en välitä, ovat hermoheikkoja, mutta näitä ruskeita ottaisin koska vaan lisää.

    VastaaPoista
  3. Tiedätkö, että yritetty on. Isossa siitoskanalassa ei ollut yhtään kanaa, juuri niitä ruskeita sieltä meinasin, kun jostain teuraskanapaikasta, kun kanoja kyselin(ei ollut sielläkään), neuvoi kysymään. On vissiin tarkoitettu, etten kanoja saa:( paras kai lakata uhmaamasta...

    VastaaPoista