maanantai 16. huhtikuuta 2012

Arvontalaulu raikaa...


...on arvonnan aika! Kelle Pihakutsujen yllätys napsahtaa, kelle napsahtaa?


Kummelin sävelin julistan arvonnan 1000-kävijän rajapyykin lähestyessä! (ja kas, niistä klikkauksista on ehkä vain puolet omia, koska tajusin jossakin kohdin poistaa sen omien katselujen laskemisen blogista. :D täällä siis käy ainakin Äiti.)

Kommenttilootaan kirjoittamalla osallistut arvontaan, joka suoritetaan 1.5. Voittajalle on luvassa pieni yllätys Pihakutsuilta. Kerro, mitä tykkäät Pihakutsuista tai keksi uusia ideoita/tuotteita Pihakutsuille, niin olet mukana arvonnassa. Laitathan tekstiin myös nimimerkkisi jos kommentoit anonyymisti. Pihakutsujen sivuille pääset tästä tai reunapalkin mainoksesta.Pihakutsut"Pihakutsut - suomalaisen piha- ja puutarhakulttuurin edistäjä
Pihakutsuja järjestetään ympäri vuoden emäntien tai isäntien kotona, kauniilla ilmalla myös puutarhassa. Pihakutsuilla tapaat samanhenkisiä puutarhanystäviä, saat neuvoja ja opastusta pihan ja puutarhan laittamiseen liittyvissä ongelmissa. Pihakutsut on myös puutarhakauppa kotonasi, voit hankkia kauttamme korkealaatuisia kasveja, tarvikkeita ja pihan, parvekkeen ja pation sisustamiseen liittyviä tuotteita. "9 kommenttia:

 1. Osallistun kilpailuun

  VastaaPoista
 2. Arvonnan säännöt kertauksena: Kerro, mitä tykkäät Pihakutsuista tai keksi uusia ideoita/tuotteita Pihakutsuille, niin olet mukana arvonnassa. Laitathan tekstiin myös nimimerkkisi jos kommentoit anonyymisti.

  VastaaPoista
 3. Heh, kehtaakohan tähän arvontaan osallistuakaan.. Koko Pihakutsujen idea on kyllä loistava, ja tykkään toki tuotteista kun niitä kauppailenkin.. Varsinkin B&B:n ihananväriset metallilootat on ihan parhaita, eikä niitä saa mistään muualta! (Nyt pitääkin niska limassa tehdä töitä että saa sen ihanan vihreen pöntön..) Saako laittaa omaan blogiin linkin tähän arvontaasi?

  VastaaPoista
 4. Ai perhana, pitäiskö mun tietää jotain jostain kutsuistakin... Hmm, mä lähes kävin sellaisilla. Parasta niissä olisi varmaankin niille osallistuvat ihmiset - kasveista viis :-D

  VastaaPoista
 5. osallistun kisaan, pihakutsuilla en ole tainnut käydä, mutta nytkun on pieni pihakin olis varmasti syytä osallistua....
  Terveisin Piia ja Pieni piha Huittisista

  VastaaPoista
 6. Pihakutsuilla en ole käynyt, mutta olen kyllä ajatellut että voisin niitä emännöidä, niin kivalta idealta kuulostaa. Ja valikoimaan olen tutustunut tuoteluetteloa hypistellen ja kasveja ja muuta rekvisiittaa ihaillen:)

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Pihakutsut vielä tuoreessa muistissa ja hyödylliset ja hienot kutsut olikin, vielä kun saisi omaa pihaa kuntoon :)
  Jensku

  VastaaPoista