lauantai 24. toukokuuta 2014

Uskalla unelmoida!

Puutarhuroinnissa jos missä tarvitaan unelmia! Visioita siitä, miten joku puskittunut nurkka muutetaan kukoistavaksi kulmaukseksi tai savinen pellonsyrjä tuottamaan rapeita salaatteja.

Usko omaan tekemiseen on hyvä pitää vahvana silloinkin, kun voikukkaniitty aaltoilee jo perustetun puutarhan päällimmäisessä kerroksessa ja arovuokko valtaa alaa niin että kohina käy.

Kunhan tämä on perattu ja kasvukausi käynnissä, on reunukset siistit ja kärhöt ja ruusut notkuvat portin päällä.Portin vasemmalla puolella on kasvamassa sormustinkukkia. Kesällä ne kaartuvat polulle, näin visioin kun tuota aluetta alan perata.


Edessä olevaa työmäärää ei kannata surra innostuksen iskiessä. Kun aloin jokunen vuosi sitten muuttaa tätä pellonreunaa kasvimaaksi en ehkä aivan ymmärtänyt mihin olin ryhtymässä. Metodilla nainen ja lapio savinen syrjä muuttui unelmien kasvimaaksi, joka jatkuu taustalla näkyvän kasvihuoneen ohi. Tämän alueen antimilla ruokitaan perhe pitkälle syksyyn.Harrastuksia on monen sorttisia ja vaikka tämä on ehkä hulluimmasta päästä niin huono se ei missään nimessä ole! Ulkoilua, kuntoilua ja kasvun ihmeitä samassa paketissa, ihan kotioven vieressä. Parempaa kesäpuuhaa en keksi! ;)

Uskokaa ja unelmoikaa! Ja sitten vain tekemään!5 kommenttia:

  1. Hienollepa näyttää. Joo, pitää olla unelmia ja projekteja. Mulla on joku projekti joka kesä. Tänä kesänä oli aika iso puutarhapolku ja istutusalue, jotka perheen kanssa rakennettiin.

    VastaaPoista
  2. Tämähän on ihan paras harrastus, tosin ei ihan halpa sellainen;)

    VastaaPoista
  3. Upea portti, olisipa hienoa nähdä miltä näyttää nyt. Ne sormustinkukat. :)

    VastaaPoista