keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Tapahtumarikas aamu!

Keväällä sain jännää postia. Blogin kautta tuli kysely, saako meille tulla tekemään lehtijuttua hyötytarhasta, ja hövelinä luonteena toki toivotin vieraat heinäkuulla tervetulleeksi. Tuollaisia lupaillessa heinäkuu on kaukana, ja idea hieno. Nyt parina viime päivänä jännitti niin turkasesti, että ihmettelin muutamaan otteeseen mitä tuli sanottua. Mutta kuten yleensä ruukaa käyrä, loppu hyvin, kaikki hyvin! :)

Kotipuutarhan ihanat Outi ja Teija pöllähtivät tänne periferiaan aamulla, ja sitten kierrettiin, höpötettiin ja kuvattiin useampi tunti. Välillä hiivittiin kissan perässä vehnäpellossa, ihmeteltiin kukkivaa *) punaperunaa ja jahdattiin housuille kakannutta kanaa takaisin kuvauspuuhiin. Erinomaisen hauska, antoisa ja onnistunut aamupäivä siis!


Sain aivan yltäkylläisen runsaan tuliaiskassin, jossa ei tosin ollut kumisaappaita niin kuin uneni tiesi kertoa, vaan lehtiä, pyyhkeitä ja vaikka mitä muuta suloista ja tarpeellista tavaraa. Koska olen ollut tilaajana jo 90-luvulta asti ja vieläpä tallettanut kaikki lehdet visusti komeron perille, sain luvan arpoa nämä tämän kesän numerot ja puutarhaoppaan blogin lukijoiden kesken. 

Siispä jättäkää kommenttiboksiin arpalippu nimen tai nimimerkin kera ja arvonta suoritetaan ensi viikon torstaina 25.7. klo 12.00. 

Arvonta on toki kaikille avoin, mutta varsinkin te, jotka ette Kotipuutarha-lehteä vielä tilaa, osallistukaa ihmeessä! Mainio ja kaunis lehti on se kuukaudesta toiseen, tässä oiva tilaisuus tutustua. ;)

Kiitos vielä Outille ja Teijalle, ja hauskaa kesänjatkoa sinne ihan kauas Helsinkiin asti! ;)

*) Niin, ja se uusi perunalajike on lasten jekku kuvaaja-Teijalle, johon ehkä törmää ensi kesän lehdessä melko erikoisen auringonkukan kanssa...

11 kommenttia:

 1. oiii, milloin juttu tulee??
  Ihana päästä lukemaan sitä sitten!
  Osallistun arvontaan =)

  VastaaPoista
 2. Teillähän on ollut varsin antoisa päivä;)
  Milloin saadaan lukea juttu ja ihailla kuvia lehdestä?
  Mulle tulee Kotipuutarha-lehti, joten en osallistu arvontaan.

  VastaaPoista
 3. Hei molemmille! :) Juttu tulee lehteen ensi vuonna huhti-heinäkuussa, vielä ei ollut tarkkaa tietoa. Hetken saa jännittää siis. ;)

  VastaaPoista
 4. Siistiä, että teillä tehtiin juttu!
  Osallistun arvontaan :)

  VastaaPoista
 5. Ei mikään ihme, että sinun puutarhaasi pyydettiin lehteen! Tällaisista on kiva lukea blogissa, miksei siis lehdessäkin.

  Osallistun mielelläni arvontaan.

  VastaaPoista
 6. Arvonnassa mukana!
  Iloinen
  ilokseni@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Osallistun kisaan! kulta89@luukku.com

  VastaaPoista
 8. Ootellaan ootellaan lehteä ja mukana arvonnassa

  VastaaPoista
 9. Osallistuisin arvontaan. lumikki1@luukku.com

  VastaaPoista
 10. osallistun arvontaan.
  johansson.gustafsson@gmail.com
  T: Ariel

  VastaaPoista