tiistai 2. heinäkuuta 2013

Kerron sen kuvin


Aika kuluu kylätapahtumissa kohnatessa, lenkkipoluilla suhatessa ja kahvakuulan jatkeena ähkiessä. Sitten ohimennen lasten uimakoulukuskaamista, rikkaruohosavottaa ja oman pihan antimien korjaamista. Kukkia, perunoita salaatteja, mansikoita ja sipuleita saa yltäkylläisesti. Nam!

Tässä muutama kuva uudesta kukkamaasta ja iiiiihanasta portista sekä tunnelmia kasvimaalta, seurana mouruava kolli Ensio. :) Jutustulen joskus, pian, tulevaisuudessa enemmän. Nyt vain kuvia, kuvia ja kuvia!
Ihanaisia kesäpäiviä kaikille! 

6 kommenttia:

 1. Sinulla on kaunis ja huoliteltu piha ja upea kasvimaa. Lämpöisiä kesäpäiviä sinulle.

  VastaaPoista
 2. Punamullalla maalattua hirttä, mikä sen kauniimpaa. Sinulla on todella kiva ja kaunis piha. Noi portit oli kivoja. Oletko istuttanu niihin köynnöksiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Juu, porttien juurella on köynnösruusut New Dawn ja John Cabot sekä erilaisia kärhöjä. Odottelen kovasti niiden kasvamista, sellaista englantilaista kukkaryöppyä odotellessa! ;)

   Poista
 3. Hienot portit! Mitä puuta ne on? Onko tolpat pistetty suoraan maahan, vai onko ne käsitelty jollain tms? Ihana tuo risuaita, oispa meilläkin tasaista maata, rinteessä voi näyttää vähän eriltä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Portit on tehty vanhoista aitatolpista. Appiukko on joskus puhdetöinä kuorinut valtavan määrän kuusirankoja hevosaidoiksi, ja niitä meillä käytetään nyt sekä aitatolppina että puutarhan rakenteissa. Ei ole käsitelty millään, vaan mätkitty suoraan maahan. Tuo aita muuten vajoaa hirmuista vauhtia, saisi olla toinen risukuorma "varaosiksi" jo valmiina! :)

   Poista