lauantai 16. maaliskuuta 2013

Suotuisat tähdet


Tällä hetkellä kukaan ei kysy mitä sulle kuuluu. Sen sijaan tiedustellaan mitä kaikkea olen jo kylvänyt.

En mitään.
En ole saanut aikaiseksi.
Ei kiinnosta.
Haluan vaan hiihtää.Kävin kaffettelemassa ihanan ystävän luona. Puhuimme pitkään kylvöistä, kesän hyvistä omaan maan ruuista ja nousevasta kuusta. Nyt on kuulemma kaikki kohdillaan: nouseva kuu ja mummoviisauden ohjeistama kylvöpäivä. Aloin taas heräillä aiheeseen, vaikka kuun asennosta en jaksa välittää.

Illalla katsoin vielä boksilta ahniinihanan Frankin touhuja. Kaiken tämän tsemppaamana laitoin multaa kostumaan ja raahasin kylpyhuoneen täyteen oheisroinaa. Sitten lähdin hiihtämään. 

Huomenna, huomenna on hyvä päivä pistää tomaatit multiin.

Peeässänä tuohduksissani totean, että Tanskalaisen Maajussin kaikki tätä edeltävät jaksot ovat jääneet väliin. :'( Oih ja voih. Saako näitä boksilla jostain, tietääkö kukaan? Kyse on siis kaudesta 8, kaikki edelliset on katsottu suurta ihailua tuntien.


4 kommenttia:

 1. Kiitos mukavasta rupattelutuokiosta ja mukavasta kahveseurasta! :D Multa hankittu ja tomaatin siämeniä lissää kans... ja huamena istutettaan... ;)

  VastaaPoista
 2. On hienoa, että joku innostuu maaliskuussa hiihtämisestä vielä noin kovin. Nostan hattua. Selviät pitkästä ja lumisesta maaliskuusta paremmin kuin moni muu, joka kaipaa jo vihreää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maaliskuu on kyllä kamala kuukausi. En oo koskaan tykänny. Täällä on vielä niin hyvät ladut, että on vaikea olla hiihtokautta jatkamatta. :)

   Poista