torstai 24. tammikuuta 2013

Kesämuisteloita


Suuri tilannekatsaukseni viime vuoteen jämähti johonkin mukakiireiden ja rikkoutuneen tietokoneen välimaastoon. Napsin sen sijaan muistitikulta lempikuvia viime kesältä, olkoon tässä siis mennyt kasvukausi uutta odotellessa. 

Oman maan herkkuja, karvaisia- ja sulkaisia kavereita, ötököitä ja kukkasia olkaa hyvät!

Talven riemut jatkukoon vielä pari kuukautta! ;) Siemenhankinnat on tehty, ehkäpä niistä seuraavaksi? Ja sen verran tilannepäivitystä hautomisasiaan, että joku ovela ketku on onnistunut murtautumaan Mansikan hautomoon, pesässä on yhteensä kahdeksan munaa. 


5 kommenttia:

 1. Ihania kesäkuvia, varsinkin noi kanat;). Täytyy tässä pikkuhiljaa alkaa taas pehmityshommat kesän ankka/hanhi/kana hankinnoille...

  VastaaPoista
 2. Sain tehtyä viljelysuunnitelman eli tiedän mitä siemeniä tarvitsen. Nyt pitää enää hankkia siemenet...

  Ihania kesäkuvia. Oletko tehnyt taikoja blogissasi vai asettuvatko vaakakuvat itsestään noin kauniisti? Minä en voi julkaista vaakakuvia aivan suurina, sillä silloin ne menevät oikean palkin päälle. Pitäisiköhän leventää tekstitilaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipä hei! :) En osaa taikoa, mutta reunukset on aika leveänä. ;) Ja kuvat laitan aina "erittäin suuri"-vaihtoehdolla, että huononäkösimmätki näkkee. :D

   Poista
  2. Levensin reuniksia sen verran kuin valitsemani pohja antaa myöten. Nyt saan kaikki kuvat 'erittäin suuri' kokoiseksi. Näyttävät minusta paljon paremmilta.

   Poista