sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Ihailuni kohde.
Lataanpas samalle päivälle vielä toisenkin pläjäyksen, ettei muille kävisi samaa mokaa mitä itselleni viime sunnuntaina: unohdin katsoa ehkä maailman intohimoisimman ja kiinnostavimman puutarhurin Monty Donin uuden sarjan ekan osan - Monty Don Italian puutarhoissa. Ääh miten harmitti. Onneksi se löytyy Yle Areenasta vielä muutaman viikon ajan, ja uusin jakso tulee siis tänään Yle Teemalta kello 21 alkaen. 
Monty Don
Kuvan lähde: DailymailSarjaesittelyn voi kurkistaa täältä. Ja kunpa vielä palaisi ruutuun Montyn omassa puutarhassa Herefordshiressa kuvatut jaksot, sitä katsoi ilokseen!

4 kommenttia:

  1. Maailman Innostavin puutarhuri sitten taas on Alan Titchmarsh!! Kyllä nuo Italian puutarhat herättävät melkoista kateutta, pakko on kai rakentaa pieni muoto-osio omaan puutarhaan. Voi voi kun saisi vielä perowskian menestymään täällä yhtä hyvin kun noissa puutarhoissa...

    VastaaPoista
  2. Britti kuin britti, aina kelpaa! :D Minä taas odotan enemmän niitä etelän rennompia puutarhoja, nuo muotopuutarhat eivät ole ihan mun makuuni. Mutta hieno niitä on katsella!

    VastaaPoista
  3. Oi, suuri kiitos tästä vinkistä!

    VastaaPoista