lauantai 9. elokuuta 2014

Syysidea

Terveisiä Martta-reissulta! Iloisen äänekäs porukkamme kävi tänään Westersissä ja Turun kasvitieteellisessä puutarhassa. Kuvia on taas muistikortin täydeltä, ja mieli varsin innostunut! Hyvä on ihmisen kotoansa poistua! ;)

Kaikkea ihanaa ideaa on taas mielessä, tässä niistä ensimmäinen! Punahattupenkki! Tämän toteutan ja nautin toivottavasti jo ensi syksynä kukista ja perhosista.


Inspiroivien retkien jälkeen mieli nousee aina ihmeellisiin sfääreihin. Sellainen hassun levoton olo, hyvällä tavalla. :)


6 kommenttia:

 1. Ihania punahattuja! Inspiraation pyörteissä on jotenkin mukava ja toisaalta jopa ahdistava fiilis varsinkin jos tietää ettei ole aikaa toteuttaa mielitekoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Sitten pahimmallaan käy niin, että parhaat ideat unohtuu niiden pakollisten puurtamisten jalkoihin. Onneksi on kuvia muistuttamassa! :)

   Poista
 2. Minulla on valkoisia punahattuja ja ne ovat varsinaisia perhosmagneetteja. Punaisia on taimella kasvamassa, jospa kukkisivat jo ensi kesänä?! Voi tuo Westers on sitten hurmaava paikka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on myös punaisia ja valkoisia täällä pitkin poikin perennamaita, mutta ei ole tullut mieleenkään istuttaa niitä noin isoon ryhmään. Nyt on jo paikka katsottuna, enää puuttuu taimet ja toteutus. ;)

   Poista
 3. Niin, pitäisi päästä toteuttamaan suunnitelmia heti:)
  Mitä tuossa on punahattujen kaverina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on joku minttu. Siellä ei ollut nimilappuja kasveilla, mutta tuo näyttää ihan teemintulta, jonka omistaja jossakin muussa kasviryhmässä esitteli.

   Poista