tiistai 12. elokuuta 2014

Pieni, iso asia

Jo alkukesästä sain Karolinalta vihjeen hänen bloginsa hauskasta listasta, jossa bloggaajat jakavat vinkkejä lapsille sopivista puutarhapuuhista. Käykääpä kurkkaamassa Karolinan postausta, sieltä löytyy vaikka mitä hauskaa! :) 

Meillä lapset ovat olleet ihan pienestä saakka innokkaita puutarhureita, ja omat palstat ovat saaneet heti, kun ovat halunneet. Nyt ei kuitenkaan kurkkailla alkukesän kylmyyden piinasta edelleen kärsiville kasvimaille, vaan poimitaan kukkia! Itse olen pikkuisesta asti kerännyt kimppuja ja talventörröttäjiä ja samanlaisia kukkaislapsia tuntuu kasvavan omistakin. Ihaninta on kierrellä äidin kanssa kaksin ympäri pihaa sekatöörien kanssa ja napsia kukkia omaan huoneeseen. Pieni hetki kaksin pihassa on lapselle (ja tietysti itsellekin) tärkeä juttu. Sisäinen opettajani kertoo samalla kasvien nimiä sekä suomeksi että aina muistaissani myös latinaksi. Jospa jotain jäisi mieleen? ;)

Palaan kommenttien kimppuun paremmalla ajalla! Kiitos niistä! Nyt täytyy siirtää naisvoimin sorakasaa talon seinustoille pois pellonreunasta. Siitä kun menee aika pian puimuri. :)


2 kommenttia: