maanantai 25. marraskuuta 2013

♥♥ Lukijat ♥♥

Sain parhaan kommentin ikinä! Tämän hauskuutta (ja totuutta..) voi tuskin ylittää, ja haluan ehdottomasti jakaa vielä sen vaikka talviunille Kanatarhaa olen ehtinyt peitellä jo pariinkin otteeseen.

"Hevosten kanssa on niin, että ruunatkin lisääntyy ;)"

Kiitos marrasthetics! :)


Tässäpä siis ponikolmikon uusin (ja hei, varmasti viimeinen!) jäsen, Napsu, arvokkaammin Napoleon IV. Hurmaava, sohlaava, hyväluontoinen ruunanretku.

Nyt moiiiiiiii kevääseen! Kiva, että luette ja käytte, se piti vielä sanomani. ;)


3 kommenttia:

  1. Onpas kiva, että tulin sittenkin kurkkaamaan tänne, kun tykkäsit kommentistani. Olin jo ajatellut, ettei kannata klikata, kun ei täällä kumminkaan mitään ole. Mutta ihanaa, että tykkäsit niin paljon kommentista. Ja se on mielestäni totuus ;). 95% maalle muuttaneista, muka vain kaksi ruunaa pihassaan pitävistä tutuista on päätynyt jonkinmoisen sekalukuisen hevoslauman omistamiseen. Itsekin olen päättänyt, että jos tästä maalle muutan, niin ostan ruunani seuraksi tasan yhden hevosen enkä enempää. Mutta saas nähdä kuinka käy, esimerkit eivät ole lupaavia sen suhteen, että se hevoslauma jäisi kahteen yksilöön. Mutta kovasti aion yrittää :).

    VastaaPoista
  2. Tässä se "kyllä siinä kaksi-kolme-neljä-....menee samalla kuin yksi"-idealistinen ajattelumaailma kohtaa karun marraskuisen todellisuuden. Voih, kun se ajatus pitäisikin paikkaansa. :D Mutta ihaniahan kaikki karva- ja sulkapäät on, ei niistä voi kuin tykätä! (ainakin marraskuun loskamoskan ulkopuolella..;))

    VastaaPoista
  3. Hei, blogissani on sinulle tunnustus! :)

    VastaaPoista