sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Rillit huurussa


Kylmä sopii minulle paljon paremmin kuin hirmuinen helle. Kovilla pakkasilla saa klappia kantaa pannuhuoneeseen reippaalla tahdilla, heposten vesiä pitää myös vaihdella useasti. Kissat pysyvät tiukasti sisällä, kanat pysyvät lämpinä lämpölampun ja tarvittaessa vielä lämpöpuhaltimen avulla. Ruokaa tarvitsevat kaikki normaalia enemmän, emäntää myöten. ;) 

Nämä kuvat ovat viime viikolta, aurinko ja paukkuva pakkanen ovat upea yhdistelmä!Kun on kunnon takki päällä, ei Uljasta Mustaa palele pakkasella. Kerran - 27 kylmyydessä laitoin tälle karvapallolle loimen, ja sisälle ottaessa se oli aivan hikimärkä. Sain hyvän opetuksen olla puuttumatta luonnon järjestelmään. Kunnon talvipörröturkilla varustettu pikkuisen pönäkkä shettis on kuin tehty talvikeleihin. :)

Sain myös tunnustuksen, kiitos Vaalean Vihreää-blogiin  Taidan suhtautua näihin nykyajan kiertokirjeisiin samoin kuin lapsena paperisiin. Ilahdun ikihyviksi, mutta kurjana kaverina en laita eteenpäin kun en tiedä mitä vastaanottajat näistä tuumaavat. 

Piparintuoksuista päivänjatkoa!2 kommenttia:

  1. Ei niitä tarvitse laittaa eteenpäin.

    Kuvissasi oikein näkyy pakkanen. On niin jännä, miten tietty valo yhdistyy heti pakkasiin. Kauniita kuvia!

    VastaaPoista
  2. :) tulee vaan kamala tarve selitellä, miksen laita eteenpäin. ;) Kaunis kiitos tunnustuksesta vielä!

    Pakkasen valo on kyllä hieno. Kuvanottohetkellä oli yli 20 miinusta, fiilis on ihan helmikuinen. Jaksaa olla paremmin pimiässä kun joskus aurinko tervehtii. ;)

    VastaaPoista